Angol játékok

 

Angol játékok
Angol játékok

Kilós játék? Mi is az?

Az angol játékok ugyanolyan gyűjtéssel érkeznek hozzánk, mint a használt ruha. Ne csodálkozz ezen!

Egy gyerkőc hamar megunja a játékát, vagy éppen új mesehős kerül a képbe , de az is előfordul, hogy karácsonyra, szülinapra ugyanazt a játékot kapja meg anyától és a nagynénitől is….
És ezek a játékok bizony a gyűjtőhelyeken végzik! Gyűjtőhelyre kerülnek még a cégek leárazás után megmaradt árukészlete vagy az olyan játékok, amiknek a doboza sérült, melyeket a cégek leadnak karitatív célokra. Így nagyon sok új játék is kerül a használt játékok közé.
Lehet, hogy furcsán hangzik, hogy „kilós játék”, de gondolj a használt ruhára, azt is félve kezdték el az emberek árulni és vásárolni is…. Mégis rengeteg ilyen bolt van már ország szerte. Hát akkor miért csodálkoznál a „használt kilós játékon” .

Kereskedő vagy börzés vagy?
Akkor észre vetted te is, hogy a kismamák, kisgyerekes anyukák többen vannak, mint a „kamaszos” anyukák. Hát akkor miért ne dobnád fel a boltod készletét, vagy az árusító asztalodat egy kis újdonsággal: játékkal? Sokkal kevesebb ráfordítással jár, mint a ruha, és a játék nem megy ki a divatból. Azt tudjuk javasolni, hogy először próbáld meg egy vagy két zsákkal, hogy mit szólnak hozzá a vevőid, aztán hajrá!!

Kismama vagy már gyerekes anyuka, keresztmama netán nagyi vagy?
Akkor nem kell ecsetelnünk, hogy a boltokban, bevásárló központokban mennyibe kerülnek az új játékok? Ugye?
Hát itt a megoldás!
Nálunk ezeket a játékokat „kilóra” kapod meg. Csak hogy összehasonlítsuk az árakat: egy 1000 db-os kirakó a boltban 4-5ezer Ft, nálunk 1-2ezer alatt van a kisker ár. Egy pihepuha alvótárs eredeti ára 3-10ezer, nálunk 500-1000 Ft. A bébiknek való játékokról már ne is beszéljünk, te is tudod, hogy egy Fisher Price játék mennyibe kerül.

Termékeink 90%-a kemény, műanyag, márkás játékok, melyek kiváló minőséget képviselnek, a legdrágább társasjátékoktól kezdve a készségfejlesztőkön át,

a foglalkoztató játékokig, bármely korosztály számára élménnyel teli kikapcsolódást biztosít.