3 kedvenc mese szereplő

3 kedvenc mese szereplő

vaiana
vaiana

Ki a kedvenc meseszereplőd? Hófehérke? Csipkerózsika vagy Aranyhaj? Pocahontas vagy Vaiana?

A szépséges, kalandos é s vagány Disney Hercegnők. Őket mind jól ismered ugye? Várj, még ne mondd meg ki a kedvenc, előbb nézd meg kiket hoztam neked most.

1.Micimackó a Micimackóból

Micimackó, és a hozzákapcsolód rengeteg mese már örökzöld. A kedves mackó kalandjai a százholdas pagonyban minden napra adnak a kisgyerekeknek egy jó éjt mesét és szépséges álmokat.

Micimackó egyszerre legjobb barát, egy bölcs buddhista gondolataival, és falánk, esetlen mackó. Szeretni való, ahogy a barátai is. Már a kinézete is olyan, hogy az ember szeretné magához ölelni őt, ugye? Biztos, hogy van a gyermekszobában Micimackó nálatok is.

2. Milo Atlantiszról

De ki az a Milo?

Milo egy esetlen tudós fiú, aki poros könyvtárakban érzi jól magát. Antiszociális, barátai nincsenek, jóformán árva. Nincs neki mása, mint a tudása és egy álma. Ismerős?

Nagyon sokan vagyunk úgy, hogy az álmunkat mások kinevetik, és leginkább egyedül vagyunk a nagyvilágban, támogatás nélkül. Ezért Miloval nem csupán a gyermekek, de a felnőttek is tudnak azonosulni, ezért lett az Atlantisz elképesztően népszerű mese.

Milo végül kap egy esélyt, hogy megtalálja álmai Atlantiszát. Ám ott többet talál, mint valaha remélte volna. Egy titkos világot, varázslatot, és egy titokzatos lányt.

És Milo is szembekerül a dilemmával, hogy népszerű legyen és sikeres, mint Atlantisz felfedezője, cserében hagyja kizsákmányolni ezt a titkos világot. Vagy mentse meg Atlantiszt a gonosz kapzsiságtól.

A döntés nehéz, és a gyerekekkel együtt drukkolunk, hogy Milo mesehőssé válhasson, Atlantisz pedig legendává.

3. Anna és Elza a Jégvarázsból

Régebben a mesékben a hölgyek kicsit passzívak voltak, várták a megmentő herceget, aki előbb-utóbb megérkezett.

Nos, Anna és Elza nem vár semmilyen megmentőre. Ők vagány Disney Hercegnők, aki okosak, szépek, jó a humoruk, és természetesen varázserejük is van.

Anna és Elza kalandjai már a színpadon, és a folytatásban is megjelentek, mert szeretni való testvérek, és imádni való mesehősök.